...

Brendiranje prostora

Kako da Vaš Biznis Zablista

Ako tražite efekasan način da vaš biznis istaknete, brendiranje prostora je pravi izbor. Ne samo da daje unikatan izgled vašem poslovnom prostoru, već privlači pažnju potencijalnih klijenata. Evo kako to možete uraditi:

Brendiranje PVC Folijom:

Ovo je super opcija za sve koji žele brzo i efikasno da “upakuju” svoj prostor u boje firme. PVC folija se lako postavlja i može se koristiti na raznim površinama. Idealna je za isticanje logotipa ili slogana firme.

Brendiranje Prozora i Izloga:

Ovde se igramo s prozorima i izlozima vaše firme. Naljepnice, folije, sve to može da pretvori običan prozor u reklamni prostor. Posebno je dobro za radnje u prometnim ulicama.

Reklamne Cerade:

Velike, upadljive, ne možete ih promašiti. Cerade su odlične za privlačenje pažnje, bilo da su postavljene na zgradu ili kao samostojeći totemi.

3D Reklame:

Za one koji hoće da idu korak dalje. 3D reklame su trodimenzionalne i stvaraju “wow” efekat. Idealno za one koji žele da se izdvoje.

Svjetleće Reklame:

Osvijetlite svoj biznis svjetlećim reklamama. One su vidljive i noću, privlače pažnju i daju moderan izgled.

Firmopis:

Ovo je klasični način da kažete ko ste i šta radite. Firmopis može biti jednostavan ili kompleksan, ali uvijek efikasan!

Folija za Zatamljivanje Stakala: Idealno za one koji žele privatnost, ali i da iskoriste prostor za reklamu. Osim toga, štiti od sunca.

UV Protekt Folija:

Ako vam je bitno da sačuvate interijer od štetnih UV zraka, ovo je pravi izbor. Plus, može se koristiti i za reklamiranje.

Supljikava Folija ONE VISION: Ovo je prava stvar za one koji žele reklamu na prozoru, a da im ne smeta pogled s unutrašnje strane. Praktično i efikasno.

Štampanje na Foliji:

Bilo da je riječ o slikama, tekstovima ili nečem trećem, štampanje na foliji vam daje neograničene mogućnosti za personalizaciju prostora.

Brendiranje prostora nije samo o reklami; to je način da pokažete karakter vašeg biznisa i da se izdvojite u moru konkurencije. Od PVC folije do svjetlećih reklama, opcije su brojne. Izaberite ono što najbolje odgovara vašem stilu i budžetu, i gledajte kako vaš biznis zablista.

Galerija

Kontaktirajte nas

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti svakom Vašem upitu

Ako želite da saznate više o našim uslugama ili proizvodima, budite slobodni nazvati 066 990 991 ili putem mejla info@brendiranjeopremanje.com. Razgovaraćemo o svim stvarima koje su potrebne za vas ili vaš biznis. Pricamo cijenama, prednostima i još mnogo toga. Tu smo kao servis i održavanje istih. Nazovite nas DANAS da biste saznali više.

Svjetleće reklame
alubond reklame
brendiranje prostora
opremanje prostora
Pleksiglas proizvodi
Cnc tehnologija
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.