...

Svjetleće reklame

Svjetleće Reklame za Vaš Posao


U današnjem brzom i konkurentnom poslovnom svijetu, istaknuti se i biti prepoznatljiv je pravi izazov. Svjetleće reklame su efikasno rješenje koje značajno doprinosi vidljivosti vašeg brenda. One su više od pukog oglašavanja; predstavljaju odraz vaše firme, njenog karaktera i vrijednosti. Bilo da su namijenjene za firmu, marketing agencije ili individualne preduzetnike, naše svjetleće reklame su dizajnirane da privuku pažnju i ostave trajni utisak. Odabir prave vrste svjetleće reklame može unaprijediti vaš poslovni prostor, povećati prepoznatljivost brenda i stvoriti snažnu vezu sa vašom ciljnom grupom.

Galerija

Tipovi svjetlećih reklama

Nudimo različite vrste svjetlećih reklama: od 3D reklama i box reklama do reklama sa pozadinskom rasvjetom, lightbox reklama, stirodur reklama sa rasvjetom, alubond i pleksiglas reklama.

Materijal

Vrste materijala koji se koriste u izradi
Naš pristup izradi svjetlećih reklama temelji se na kombinaciji kvaliteta, funkcionalnosti i estetike. Koristimo raznovrsne materijale poput aluminijuma, koji nudi izdržljivost i moderni izgled, pleksiglasa, poznatog po svojoj čvrstini i jasnoći, te stirodura, koji je idealan za laganije i fleksibilniji dizajn.

Alubond reklame

Alubond reklame su izbor mnogih firmi zbog svoje izdržljivosti i otpornosti na vremenske uticaje. Izrađene od kompozitnih panela koji kombinuju lakoću s čvrstoćom, idealne su za korištenje na otvorenom. Zahvaljujući CNC obradi, ove reklame se mogu prilagoditi različitim dimenzijama i oblicima, što pruža veliku fleksibilnost u dizajnu. Alubond paneli su dostupni u debljinama od 3 i 4 mm, u različitim bojama i s imitacijama drvenih dekora, omogućavajući tako izradu reklama koje savršeno odgovaraju estetskim zahtjevima vašeg brenda. Njihova glatka površina osigurava profesionalan izgled, a dugotrajnost materijala znači da će vaše reklame zadržati svoj atraktivan izgled godinama.

Pleksiglas reklame

Pleksiglas reklame su savremen i efikasan način za predstavljanje vašeg brenda. Izrađujemo ih od raznih vrsta pleksiglasa, uključujući prozirni, bijeli opal, pleksiglas za osvjetljavanje kao i pleksiglas u raznim bojama. Za bolji efekat, nudimo i pleksiglas ogledala u zlatnoj, srebrenoj i rozoj boji, koji mogu dodati poseban vizualni utisak i privući pažnju na jedinstven način. Sistem LED rasvjete, koji može biti integrisan u pleksiglas reklame, osigurava da vaša reklama bude jasna i vidljiva u svim uslovima osvjetljenja. Pleksiglas koristimo u debljinama od 1 do 20 mm, što nam omogućava izvedbu svih vaših zahtjeva. Bez obzira da li tražite suptilan i elegantan način reklamiranja ili nešto što će se istaknuti, naše pleksiglas reklame su dobar odabir.

Kontaktirajte nas

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti svakom Vašem upitu

Ako želite da saznate više o našim uslugama ili proizvodima, budite slobodni nazvati 066 990 991 ili putem mejla info@brendiranjeopremanje.com. Razgovaraćemo o svim stvarima koje su potrebne za vas ili vaš biznis. Pricamo cijenama, prednostima i još mnogo toga. Tu smo kao servis i održavanje istih. Nazovite nas DANAS da biste saznali više.

Svjetleće reklame
alubond reklame
brendiranje prostora
opremanje prostora
Pleksiglas proizvodi
Cnc tehnologija
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.